Workshops

Online marketing workshops

 

Ik geef op regelmatige basis workshops op het gebied van online marketing bij mij op locatie (Bovendijk 132, Rotterdam/16Hoven).

Weten welke evenementen ik plan? Kijk dan op mijn Facebook bedrijfspagina bij Evenementen: Facebook Evenementen/Workshops.

In company

Daarnaast verzorg ik workshops en trainingen bij bedrijven. Daarbij laat ik alle betrokken medewerkers en afdelingen samen werken aan één gemeenschappelijk doel: de online zichtbaarheid positief vergroten. Mogelijke workshops:

  • social media plan maken (welke social media kanalen zetten we in, op welke manier en wanneer). Voor beginnende en gevorderde social media gebruikers.
  • recruitment via social media
  • interne inzet medewerkers voor de online communicatie
  • contentstrategie en zoekmachineoptimalisatie
  • zoekmachineoptimalisatie voor tekstschrijvers en website bouwers (basis en gevorderden)
  • online marketing plan maken (mini aan de rol sessie)
  • inzet van LinkedIn binnen bedrijven (werving, profielen medewerkers, zoeken, etc.)
  • Facebook Messenger voor bedrijven

Maatwerk

Elk bedrijf is anders en daarom is mijn aanpak dit ook. Meer weten? Bel of mail me voor meer informatie.

 

Ik bied mijn workshops en trainingen ook aan via Springest.

Springest trainingen

workshops online marketing

Direct een afspraak maken?

Online vragen of onduidelijkheden? Mail of bel Willeke!

 mail

 015-2010466

AVG privacy instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken. Je hebt hieronder de mogelijkheid om cookies uit te zetten.

Privacy policy | Afsluiten
Instellingen