Hallo,

Leuk dat je interesse hebt in mijn e-book! Ik laat je direct de link zien waar je deze kunt downloaden maar nog heel even dit.

Je hebt ongetwijfeld al gehoord van deze marketing uitspraak: ‘the money is in the list’.  Dit houdt in dat je een bezoeker iets geeft, bijvoorbeeld een e-book of een checklist en dat deze eerst zijn of haar e-mail adres moet geven. Op die manier verzamel je e-mail adressen van potentiële klanten. Ik kan mij voorstellen dat je dat al eerder bent tegengekomen, elke ondernemer die iets doet met online marketing adviseert het.

Ik heb daar echter twee bezwaren tegen:

  1. We kennen inmiddels allemaal dit trucje wel en weten dat, na het downloaden van het gratis e-book, je mailbox overstroomt met aanbiedingen. De AVG heeft dit wel iets verbeterd, maar toch wordt er nog steeds slinks gebruik gemaakt van je aanmelding.
  2. Het allergrootste deel van die verzamelde e-mail adressen is waardeloos. Omdat mensen heel snel iets downloaden en dan weer door gaan. De echte interesse is er nauwelijks. Soms worden e-books ook niet eens gelezen. En gebeurt het ook regelmatig dat mensen zich direct na het downloaden weer uitschrijven.

Daarom doe ik het anders! Ik geef je mijn e-book gewoon écht GRATIS. Ik vraag er niets voor terug. Je mag lekker anoniem mijn e-book downloaden. Op de volgende pagina vind je dit e-book al.

Maar ik heb wel één vraag: vind je het e-book interessant, vind je het leuk om mij te volgen en mijn tips te ontvangen, dan zou ik het natuurlijk wél heel leuk vinden als je je aanmeldt voor mijn Kluswijzer: mijn nieuwsbrief die ik op zeer onregelmatige momenten verstuur. Met waardevolle tips om van je website een verkoopmedewerker te maken. Dus met tips op het gebied van zoekmachineoptimalisatie, conversie optimalisatie, de psychologie rondom aankopen, etc. etc. De aanmeld link daarvoor vind je op de volgende pagina, naast mijn e-book.

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.