Aan de slag met online marketing?

Laten we het samen doen!

Advies en ondersteuning

Je wilt werken aan je online marketing, maar het is niet je vak. Wel het mijne. Ik verslind alle nieuwe informatie, mogelijkheden en trends en maak ze me zo snel mogelijk eigen. Nee, ik ben geen workaholic – zie het maar als een hobby.

En dat komt goed uit als je samen met mij aan de slag wilt! Dan besteed je je tijd meteen een stuk effectiever.

Je kunt mijn kennis en ervaring gebruiken in een Samen aan de slag-sessie, voor het maken van online marketing berichten, voor praktische hulp en ondersteuning of voor het trainen en coachen van je medewerkers.

Geef je online marketing uit handen

Social media vragen om een specifieke manier van communiceren, net zoals nieuwsbrieven. Vind je dat zelf lastig, heb je geen zin of tijd om je erin te verdiepen of denk je dat het mij toch beter lukt om de juiste toon te treffen?

Het onderhoud en beheer van je website, zowel technisch al inhoudelijk, is een hele klus. Heb je daar geen mensen voor in huis? Ik help je er (met mijn team) graag mee.

Je investering hangt af van je exacte wensen, dus die bespreek ik graag met je.

Huur me in voor online marketing advies (én praktische hulp)

Ik verbind me – met al mijn online kennis en vaardigheid – graag aan bedrijven die me aanspreken. Je krijgt dan zeer persoonlijke, betrokken advisering en ondersteuning op online gebied. Concreet advies, to the point en soms erg recht voor z’n raap. Advies dus waar je iets mee kunt. Efficiënt en effectief.

Als adviseur en ondersteuner van de directie of de marketing afdeling kun je me voor een aantal uur per maand inzetten voor online marketing advies. En voor hulp bij de praktische uitvoering natuurlijk. Het gaat tenslotte om concreet resultaat.

AVG privacy instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken. Je hebt hieronder de mogelijkheid om cookies uit te zetten.

Privacy policy | Afsluiten
Instellingen