Vindbaarheid website verbeteren door de inzet van zoekmachine optimalisatie

Wil je gezocht of gevonden worden?

Te vaak spreken wij ondernemers met een prachtige website. Mooi vormgegeven, prima gebruikersgemak en klaar voor conversie. Alleen…de website trekt geen of amper bezoekers aan!

Wil je bezoekers naar je website aantrekken moet je minimaal in de top 10 staan met je website. Uit onderzoek blijkt namelijk dat 92% van de Google gebruikers niet verder komt dan de 1e pagina. Alleen…dat wil de concurrent ook.

SEO uitbesteden

Onze aanpak is een gedegen aanpak: we blijven binnen de richtlijnen van Google voor het optimaliseren van websites waarbij we voor de lange termijn de beste resultaten halen voor onze klanten. Deze monitoren we in onze eigen SEO Dashboard waar de klant ook de resultaten ziet én de activiteiten die wij, eventueel samen met de eigen medewerkers, uitvoeren of adviseren.

Een aantal van die SEO-activiteiten:

  • verbeteren van de onderliggende techniek (in overleg met de websitebouwer)
  • zoekwoordenonderzoek
  • pagina voor pagina optimaliseren inclusief zoekwoord, teksten, metatags, afbeeldingen, etc.
  • linkbuilding
  • aanmelden website bij belangrijke websites voor o.a. lokale zichtbaarheid

Resultaat

We beschikken helaas geen glazen bol waarmee we voorspellen hoeveel bezoekers je website (extra) gaat aantrekken door het optimaliseren. Maar we hebben inmiddels wel bijna 15 jaar ervaring met het optimaliseren van websites om een eerlijk advies te kunnen geven of optimalisatie zin heeft of niet. Of het de investering waard is dus.

We kijken daarbij naar de zoekfrequentie (hoe vaak zoeken mensen op jouw producten en diensten), naar de concurrentie, naar ontwikkelingen in de tijd en nog meer zaken die we belangrijk vinden. Als we kansen zien dan gaan we er voor de volle 110% voor. Bereik je doelgroep, bereik je doelen is hierbij voor ons essentieel.

Aanpak

We gaan voor een gedegen aanpak, legaal binnen de lijntjes van Google maar wel met resultaat. We starten altijd met een zoekwoordenonderzoek.

Zoekwoordenonderzoek

We starten altijd met een zoekwoordenonderzoek; een onderzoek in de Google database naar goede zoektermen waarmee de ideale klant zoekt. Daarbij gaan we op zoek naar de pareltjes, die termen waarmee we de concurrerende websites aankunnen. Dit zoekwoordenonderzoek geeft zich op woorden, termen, blogonderwerpen en zoekvragen waarmee we de website kunnen optimaliseren. Ons zoekwoordenonderzoek kost € 750,00 ex btw. Lekker transparant dus.

Op basis van dt onderzoek bepalen we de volgende stappen. Wil je zelf de werkzaamheden (laten) uitvoeren? We kunnen begeleiden, ondersteunen en adviseren. Wil je de SEO volledig uitbesteden? We maken duidelijke afspraken over kosten en inzet en wat je van ons mag verwachten. En je krijgt altijd toegang tot onze SEO Dashboard: de tool waarmee wij samenwerken en direct resultaten en acties zichtbaar zijn.

Als we samen aan de slag gaan dan is het belangrijk te weten dat we een traject voor een jaar aangaan. Dit omdat de resultaten over langere termijn pas echt goed zichtbaar zijn.

Vragen? Samenwerken? SEO uitbesteden?

Neem contact op en we kijken direct wat we voor jouw vindbaarheid kunnen doen! 015-2010466 of mail.

lokale zoekmachine optimalisatie

SEO Incompany training

Wil je dat je team van tekstschrijvers, journalisten, contentcreators, marketingmedewerkers, website bouwers, etc. meer Google geoptimaliseerde teksten gaat schrijven? Weten hoe je WordPress zo optimaal mogelijk benut en inricht voor vindbaarheid?

Ik geef op regelmatige basis incompany trainingen over SEO. Meer weten? Ik hoor het graag wat ik voor je kan doen: 015-2010466.

Willeke

Contact

Willeke van den Heuvel
Bovendijk 132
3045 PC Rotterdam (16Hoven)

Telefoon: 015-2010466
E-mail: mail

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.