Kom je 14 of 22 januari een concreet plan maken voor 2019?

Concreet aan de slag, naar huis met een praktisch ondernemersplan en acties en sparren met andere ondernemers.

Jouw plan voor 2019? Dat maak je 14 of 22 januari met andere ondernemers!

We zijn al weer begonnen aan het laatste kwartaal van 2018. Hoe is het bij jou verlopen dit jaar? Heb je je het apenzuur gewerkt? Wil je zo nu en dan de knuppel in het hoenderhok gooien? Of ben je zo trots als een pauw?

Jouw plan voor 2019

Voor het vierde achtereenvolgende jaar organiseer ik een plandag: een hele dag werken aan jouw plan voor meer online zichtbaarheid en vindbaarheid in 2019. Welke doelen heb je voor 2019? Wat wil je bereiken en hoe ga je dat bereiken? Wie heb je er voor nodig? Welke dromen, plannen en ideeën heb je die nu écht in actie omgezet moeten worden? Wat ga je doen om meer zichtbaarheid te krijgen in 2019? Hoe word je beter gevonden? Wat is jouw stok achter de deur om echt aan de slag te gaan?

In 2015 heb ik mijn eerste plandag georganiseerd. Alle aanwezigen gaven aan ze dat, hoewel ze al jaren ondernemer waren, nog nooit met een concreet plan hadden gewerkt. Het planmatige werken, een keer goed stilstaan bij wat je wilt bereiken en hoe je dat kunt bereiken, was een eyeopener. In de afgelopen vier jaar heb ik deze ondernemers grote stappen zien maken. Soms een andere kant uit, soms een uitbreiding van diensten of juist een beperking ervan. Meer focus, fun en financiële zekerheid!

Gewoon heel concreet en praktisch

We gaan WERKEN. Dus niet werken aan een plan dat vervolgens een jaar (of langer) blijft liggen. We gaan echt een goed onderbouwd plan maken én hele concrete acties uitzetten en inplannen. Dus geen lange verhalen, speeches en uitgebreide powerpoints. Je krijgt een praktische leidraad waarmee je zelf je plan gaat maken en acties in gaat plannen. Met onze begeleiding én met elkaar. Van gedachten wisselen met, of je plan voorleggen aan, andere ondernemers. Elkaar stimuleren, enthousiasmeren, ideeën krijgen en nog veel meer.

Je gaat aan het eind van de dag naar huis met:

  • een goed overzicht van de doelen en plannen die je wilt bereiken in 2019 én 2020
  • een stappenplan voor 2019 met concrete acties per jaar/maand/week
  • de opzet voor jouw online marketing plan (website en social media acties voor meer online zichtbaarheid en een betere vindbaarheid).

Comfortabel als een spin in het web

Met mijn ruime ervaring als projectmanager ben ik gewend om een idee in een plan om te zetten, actie te ondernemen en doelstellingen te realiseren. En met inmiddels 15 jaar ervaring als online ondernemer weet ik hoe je je website en social media in kunt zetten voor goede online zichtbaarheid en vindbaarheid. Die kennis, kunde en ervaring zet ik in om te werken aan een jaarplan. Samen met mijn team begeleiden we je door het hele proces heen. Van ondernemerschap naar website, van social media naar zoekmachineoptimalisatie.

Wat een praktische aanpak! Eigenlijk is het heel simpel maar als ondernemer neem je amper de tijd om je plan uit te werken. Fijn om zo aan de slag te gaan met Willeke

 

reactie deelnemer Plandag 2019 – 11 december 2018

Praktische informatie

14 of 22 januari 2019
Tussen 9.30 en 16.30 uur
Adres: Bovendijk 132, 3045 PC Rotterdam
Goed bereikbaar met OV en auto (gratis parkeren voor de deur)

Kosten: € 97,– (ex.btw) per persoon.

Bestel hier direct je ticket en reserveer jouw stoel. Het aantal plaatsen is beperk (maximaal 6 deelnemers)!!

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.