Online vraagstuk? Bel Willeke!

Ondernemer, marketeer, plannen maker, online allrounder

Ik ben Willeke van den Heuvel, eigenaar van Mijn Gereedschapskist en coach bij Willeke.nl.

Sinds 2004 onderneem ik online. In die tijd had ik één van de eerste webwinkels gespecialiseerd in grote maten dameskleding. Al snel waren we de grootste en bekendste webwinkel binnen Europa met ons eigen atelier. Hoe dat kwam? Omdat ik de online techniek beheers: ik had toen nog direct contact met Google en we probeerden in die tijd echt alles uit om in de top 3 van de zoekresultaten te komen en te blijven. In die tijd waren termen als ‘SEO’ en ‘online marketeer’ nog niet eens uitgevonden, maar verkocht ik al kleding via Hyves en had ik daar al tienduizenden volgers.

Samen sterker én wijzer

In 2011 ben ik mezelf gaan specialiseren in online marketing. Eigenlijk omdat ik de online business interessanter vond dan het inkopen en verkopen van kleding. Al gauw groeide mijn bedrijf gestaag en had ik een team bestaande uit website bouwers, grafisch vormgevers, SEO-specialisten en social media specialisten. Mijn online marketing bureau groeide goed totdat ik alleen nog maar bezig was met aansturen en coördineren en niet meer met de daadwerkelijke uitvoering.

Meer doen waar ik (én mijn klant) blij van word

In 2019 heb ik de omslag gemaakt van bureau naar zelfstandig ondernemer. Meer samen met de klanten sparren, kijken waar groei mogelijk is, hoe we online (website en social media) beter in kunnen zetten. Niet meer vanuit een mooi kantoor maar gewoon lekker onderweg, bij de klant, in een fijn restaurant. En daar word ik heel gelukkig van. En mijn klanten met mij. Volgens mij draait het daar om in het ondernemerschap.

Doen waar je goed in bent op een manier waar je gelukkig van wordt!

online marketing groep
willekevdheuvel

Willeke van den Heuvel

Ondernemer, projectmanager, marketing strateeg, ideeën generator, onlinekenner, coach en netwerker. Doelen stellen, plannen maken, de juiste mensen mobiliseren en mensen helpen om hun volgende stap te zetten, op naar de 2.0-versie van zichzelf!

Mail: willeke@mijngereedschapskist.nl
Telefoon: 015-2010466
LinkedIn: LinkedIn
Facebook: Facebook

Kennismaken?

Kennismaken?

Laat dan hiernaast je telefoonnummer of e-mail adres achter. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

Contact

Contact snel

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.