Online vraagstuk? Bel Willeke!

Ondernemer, marketeer, plannen maker, online allrounder

Ik ben Willeke van den Heuvel, eigenaar van Mijn Gereedschapskist.

Sinds 2004 onderneem ik online. In die tijd had ik één van de eerste webwinkels gespecialiseerd in grote maten dameskleding. Al snel waren we de grootste en bekendste webwinkel binnen Europa met ons eigen atelier. Hoe dat kwam? Omdat ik de online techniek beheers: ik had toen nog direct contact met Google en we probeerden in die tijd echt alles uit om in de top 3 van de zoekresultaten te komen en te blijven. In die tijd waren termen als ‘SEO’ en ‘online marketeer’ nog niet eens uitgevonden, maar verkocht ik al kleding via Hyves en had ik daar al tienduizenden volgers.

Samen sterker én wijzer

In 2011 ben ik mezelf gaan specialiseren in online marketing. Eigenlijk omdat ik de online business interessanter vond dan het inkopen en verkopen van kleding. Elke ontwikkeling op mijn vakgebied hou ik (dagelijks) bij. Alleen hoef ik dat nu niet meer alleen te doen: ik heb een prachtig team opgebouwd met ervaren specialisten. Websitebouwers, (SEO) tekstschrijvers, social media specialisten, SEO specialisten, grafisch ontwerpers en druk/signbedrijven. We werken gezamenlijk voor de klant: ieder vanuit zijn of haar expertise maar wel met hetzelfde motto: ‘het moet gewoon goed’‘.

Door onze unieke samenwerking kunnen we een breed scala aan (online) diensten aanbieden. Omdat iedereen binnen het team zelf ondernemend is, kijken we verder dan alleen de gevraagde online marketing kennis: we zien mogelijkheden en kansen voor onze gemeenschappelijke klant. We leren zelf elke keer weer bij op die manier.

Persoonlijk word ik vooral blij van ondernemers die willen groeien, die zich willen ontwikkelen en ambities hebben. Als ondernemer, met hun bedrijf, of persoonlijk en vaak allebei.

online marketing groep

Ik werk nauw samen met experts in op verschillende vakgebieden:

  • SEO tekstschrijvers en copywriters
  • social media testschrijvers
  • grafisch vormgevers
  • website bouwers
  • fotografen en
  • videomakers.
willeke4

Willeke van den Heuvel

Ondernemer, projectmanager, marketing strateeg, ideeën generator, onlinekenner, coach en netwerker. Doelen stellen, plannen maken, de juiste mensen mobiliseren en mensen helpen om hun volgende stap te zetten, op naar de 2.0-versie van zichzelf!

Mail: willeke@mijngereedschapskist.nl
Telefoon: 015-2010466
LinkedIn: LinkedIn
Facebook: Facebook

Kennismaken?

Kennismaken?

Laat dan hiernaast je telefoonnummer of e-mail adres achter. Ik neem zo snel mogelijk contact op.

Contact

Contact snel

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.