Strategie en plannen

voor een effectieve en efficiënte inzet van (online) marketing en communicatie

Online marketing strategie en plan

Als ondernemer weet waar je naartoe wilt met je bedrijf. Je wilt groeien, je wilt dat je klanten je beter weten te vinden, je wilt meer naamsbekendheid opbouwen.

Online zichtbaar zijn om jouw product of dienst onder de aandacht te krijgen bij potentiële klanten is essentieel voor groei. Maar waar begin je? Welke kanalen zet je in? En hoe vaak moet je actief zijn op social media? Levert Google Adwords echt nieuwe klanten op? Welke zoekwoorden zet je in om gevonden te worden én hoe zet je ze dan in?

Online strategie op maat

Wij starten elk project met een online strategie en plan. Omdat elk bedrijf anders is, zijn onze plannen ook echt maatwerk. We kijken naar de bedrijfsplannen, de concurrentie, het aanbod van producten en diensten en zoeken naar de pareltjes: die kenmerken waarin we je onderscheidend én woest aantrekkelijk kunnen maken voor nieuwe klanten. We schrijven geen dikke rapporten, maar wel hele praktische plannen waar een bedrijf direct mee aan de slag kan gaan. Of je dat vervolgens zelf gaat doen of het werk uitbesteedt, we helpen je graag verder!

strategie aan de rol

Aan de rol sessie

Heb je veel plannen? Weet je niet welke kant je uit wil? Te veel ideeën te weinig tijd? Chaos en drukte? Boek dan een Aan de rol sessie: we gaan samen alle ideeën, plannen en werkzaamheden stroomlijnen om er één plan van te maken. Ik stel vragen, laat je schrijven (op een lange rol, vandaar de naam). Net zolang totdat we een gestructureerd plan hebben. Een plan waarmee jij verder kunt (eventueel met onze hulp). Zo kunnen we een website ontwerpen, een plan uitwerken, een productlancering voorbereiden, een funnel ontwerpen, etcetera.

Investering: voor ZZP’ers kost de Aan de rol sessie € 795,-.

Grotere bedrijven prijs op aanvraag (dit omdat het vooraf lastig is in te schatten wat de tijdsbesteding is als de vraag nog niet bekend is).

samen aan de slag

1op1: het AH-momentje

Gedurende anderhalf uur staat de kennis en kunde van Willeke geheel tot jouw beschikking. Je bepaalt zelf de invulling: je strategie op hoofdlijnen, brainstormen over goede zoekwoorden, hoe social media in te zetten of praktisch samen aan de slag om je website te verbeteren. Alles kan!

Veel klanten boeken dit AH-momentje eens per 2 à 3 maanden voor extra inspiratie, om van gedachten te wisselen, voor nieuwe input, etc. We plannen het AH-momentje bij ons op kantoor (in Rotterdam) of online (waarbij we ook het beeldscherm kunnen delen en elkaar zien).

Investering: € 195,- (ex btw) voor 1,5 uur.

Overleg

Met welke vraag over online zichtbaarheid en vindbaarheid zit jij? Ben je toe aan de volgende stap met je bedrijf?

Ik spreek graag met je af voor een kennismaking: 015-2010466.

Meer informatie over de online marketing strategie van Mijn Gereedschapskist?

Online Marketing Strategie

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen