Strategie & Plan

Wat wil je bereiken en hoe ga je dat realiseren?

Je website als hart van je bedrijf: waarom en hoe?

Met je website als hart van je bedrijf hoef jij je nog maar op één plek te concentreren om contact te maken met je potentiële klant. Alle andere online marketing en -communicatie kanalen zijn dan ondersteunend, zij wijzen de weg naar jouw website. Hoe ik dat zie kun je in onderstaande afbeelding zien.

website

Doordat:

  • de website geoptimaliseerd is met goede zoekwoorden en content gaat deze nieuwe bezoekers aantrekken. Je komt hoger in de Google ranking te staan en zoekers worden bezoekers.
  • je op social media steeds herkenbaarder wordt gaat jouw potentiële klant sneller naar je website kijken.
  • je nieuwsbrief jouw potentiële klant bereikt én raakt schrijft men zich sneller in voor jouw aanbod.
  • jij weet wat het doel is van jouw website en waar jouw bezoekers naar op zoek zijn, vindt de chemie ook echt plaats op jouw website. Meer inschrijvers, meer klanten, meer omzet en winst.

Maar om dat te realiseren moet je aan het werk. Met het bepalen van de strategie en het maken van een plan. Ook al ben je al een tijdje bezig, het is altijd goed om weer even naar de basis te kijken; staat deze nog steeds goed? Trek je nog steeds de juiste klanten aan waar je blij van wordt? Bied je nog steeds die diensten aan die je het liefste aanbied?

Praktisch samen aan de slag

Ik hou ervan om praktisch aan de slag te gaan. Dus geen dikke rapporten met strategieën en plannen die in een ladekast belanden. Nee, hele praktische plannen, to do’s en acties. Als je bij mij weg gaat dan zit je hoofd vol, je aantekeningen blok nog voller en je actielijst is heel concreet.

Meer focus, productiever en veel gerichter aan de slag met jouw doelen!

AH-momentje

Gedurende 1,5 uur gaan we samen aan de slag. Jij bepaalt wat we gaan doen: doelen bepalen, strategieën uitwerken, van chaos naar een concreet plan en focus, zoekwoorden onderzoeken, website analyseren, ideeën uitwerken, brainstormen over jouw bedrijf. Alles kan. Van tevoren zet je je vragen en doelen op de mail zodat ik helemaal voorbereid ben als wij ons gesprek in gaan.

Investering: € 225,– ex btw (inclusief voorbereiding). De afspraak kan bij mij op locatie plaatsvinden maar ook online.

samen aan de slag

Aan de rol (VIP) sessie

Heb je veel plannen? Weet je niet welke kant je uit wil? Te veel ideeën te weinig tijd? Chaos en drukte? Boek dan een Aan de rol sessie: we gaan samen alle ideeën, plannen en werkzaamheden stroomlijnen om er één plan van te maken. Ik stel vragen, laat je schrijven (op een lange rol, vandaar de naam). Net zolang totdat we een gestructureerd plan hebben. Een plan waarmee jij verder kunt (eventueel met mijn hulp). Zo kunnen we een website ontwerpen, een plan uitwerken, een productlancering voorbereiden, een funnel uitwerken, etcetera.

De Aan de rol (VIP) sessie is te boeken als één of meerdere dagdelen. Informeer vooral naar de beschikbare dagen.

strategie aan de rol

Kennismaken?

Eerst kennismaken en kijken of we een goede match zijn?

Ik spreek graag met je af voor een kennismaking: 015-2010466.

Meer informatie of direct een afspraak maken?

Strategie & Plan

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.