Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.

Online marketing en communicatie trainingen

Uitleggen, laten zien en direct zelf doen: mijn manier van trainen!

In-company trainingen: van strategie tot en met knoppen

Zeer frequent geef ik, eventueel samen met een collega, trainingen op het gebied van online marketing en communicatie. Het zijn vooral hele praktische trainingen: graag deel ik mijn (actuele!) kennis en kunde op zo’n manier dat je er ook écht wat aan hebt. Dat je er mee aan de slag kunt gaan. En dat je de resultaten ervan in je werk gaat zien.

Ik geef daarbij trainingen die heel basis zijn voor medewerkers die nog niet veel ervaring hebben met bijvoorbeeld WordPress, social media en e-mail marketing. Maar ook geef ik gevorderden trainingen, dan richt ik mij met name op het vlak hoe we online marketing en communicatie écht kunnen laten werken voor je bedrijf.

Wat voorbeelden van trainingen die ik vaak in-company geef:

 • Basis training WordPress: hoe werkt dit CMS, hoe kunnen we teksten optimaliseren (SEO), plugins en thema, etc.
 • Zelf nieuwsbrieven versturen: hoe zetten we dit het beste een goed systeem op?
 • Social media inzetten voor je bedrijf maar hoe en wanneer zet je welk medium in?
 • Hoe maak je van je medewerkers online ambassadeurs voor jouw bedrijf? Iedereen heeft per slot van rekening een mobiel. De risico’s, uitdagingen én positieve resultaten.
 • SEO voor tekstschrijvers en website bouwers
 • SEO voor professionals met veel inhoudelijke kennis.
 • Zoekwoorden: zoeken en vinden om de vindbaarheid van je bedrijf te vergroten.
 • De website: het hart van alle communicatie, maar hoe laat je ‘m kloppen voor je?

In-company maatwerk trainingen

Veel van de trainingen die ik geef zijn maatwerk. Omdat je er wel praktisch direct mee aan de slag moet kunnen gaan. Interactief, vlot en voor elk niveau. Van beginner met knoppenvrees tot ervaren medewerkers die hun kennis willen opfrissen.

Snel schakelen: ik kan vrij snel schakelen en heb een zeer brede kennis en ervaring om in te zetten. Dus komt er tijdens de training een vraag of verzoek, dan kan ik vrij snel van onderwerp of aanpak schuiven.

De trainingen kunnen bij jouw op locatie plaatsvinden, bij mij in Rotterdam (gratis parkeren voor de deur en goed bereikbaar met OV) of we huren ergens een bijzondere ruimte. Zo heb ik bijvoorbeeld al gezeten in Dierentuin Blijdorp, op de Euromast en de SS Rotterdam!

Je vindt de trainingen van Mijn Gereedschapskist ook op Springest.

Ook te boeken voor lezingen en presentaties

Waar ondernemers bij elkaar komen die op een plezierige manier iets willen leren over online marketing en communicatie, kun je mij aantreffen voor de groep. Ik geef presentaties en lezingen voor ondernemersverenigingen, netwerkclubs, landelijke vakbijeenkomsten en meer.

Voorbeelden van lezingen en presentaties tussen de 30 minuten en 3 uur:

 • De kracht van social media. Hoe maak je van je medewerkers (online) ambassadeurs.
 • Hoe zet je effectief en efficiënt social media in voor je bedrijf (in minder tijd meer effect).
 • Google: hoe zorg je dat je gevonden wordt?
 • SEO voor dummies.

Bel mij gerust voor informatie.

Je kunt mij ook boeken via ZijSpreekt.

LinkedIn-training

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.