Mijn Gereedschapskist
Online marketing- en communicatie kennisbank

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn.

Online marketing trainingen

Kennis en kunde delen: ik word er zo blij van! (en jij en jouw medewerkers ook)

Online marketing trainingen: onverwachte schat voor je bedrijf

De kennis die ik heb verzameld van online marketing is de basis van Mijn Gereedschapskist. En die kennis zet ik graag in voor jouw bedrijf, want ik vind weinig dingen leuker dan die kennis actueel houden en hem dan meteen delen.

Boek je mij voor een online marketing training voor je medewerkers, dan haal je dus een schat aan kennis en vaardigheid binnen. Die deel ik met liefde uit. Elke in company training maken we op maat, zodat medewerkers er meteen mee aan de slag kunnen.

Een online marketing training voor je bedrijf gaat bijvoorbeeld over:

Hoe voer ik de online marketing- en communicatiemogelijkheden van deze tijd door in mijn bedrijf?

 • Al mijn medewerkers zitten op social media. Hoe maak ik van mijn medewerkers ambassadeurs van mijn bedrijf?
 • Hoe zetten wij social media in voor meer zichtbaarheid?
 • Hoe werkt Google en hoe kunnen we onze vindbaarheid vergroten?

Mijn Gereedschapskist geeft ook heel praktische ‘knoppen’-trainingen zoals:

 • WordPress voor beginners en gevorderden
 • zet Facebook in voor meer klanten en meer zichtbaarheid
 • adverteren op Facebook
 • maak een aantrekkelijk LinkedIn-profiel
 • SEO voor beginners: maak zelf je website vindbaar
 • schrijf geoptimaliseerde en motiverende teksten

Denk je bij ‘training’ meteen aan een groep mensen in een trainingslokaal (met systeemplafond en tl-buizen…) waar iedereen een middag komt zitten? Mijn Gereedschapskist past de vorm aan bij je wensen en de leerdoelen van de training. Soms zitten we dus inderdaad in een zaaltje (meestal met een meer eigentijds uiterlijk), soms ontmoet ik de deelnemers online of maken we een blended combinatie.

Af en toe een training waarvoor iedereen zich kan inschrijven

Er is veel vraag naar trainingen op online marketing-gebied. Over Facebook, LinkedIn, WordPress… Af en toe maak ik ruimte in mijn agenda en plan ik er eentje in.

Wil je graag zo’n training volgen? Houd de website in de gaten, volg me op social media of bel gewoon even of er eentje op de planning staat!

Je vindt de trainingen van Mijn Gereedschapskist ook op Springest.

Boek me voor lezingen en presentaties

Waar ondernemers bij elkaar komen die op een plezierige manier iets willen leren over online marketing, kun je me aantreffen voor de groep. Ik geef presentaties en lezingen voor ondernemersverenigingen, netwerkclubs, landelijke vakbijeenkomsten, jubilea…

Wil jouw groep ondernemers een lezing over bijvoorbeeld

 • de kracht van social media
 • hoe zet je effectief en efficiënt social media in voor je bedrijf (in minder tijd meer effect)
 • Google: hoe zorg je dat je gevonden wordt?
 • SEO voor dummies,

bel me gerust voor informatie.

Je kunt me ook boeken via ZijSpreekt.

Springest trainingen

Ik ben ook te boeken voor een presentatie via ZijSpreekt:
ZijSpreekt

LinkedIn-training

AVG privacy instellingen

De AVG privacywetgeving schrijft voor dat een website bezoeker zelf mag bepalen welke cookies wel en niet opgeslagen mogen worden. Cookies zijn kleine bestandjes die op je website worden weggeschreven. Ze dienen ervoor om 1) je bezoek aan onze website te versnellen en 2) voor ons om meer te weten te komen waar onze bezoekers vandaan komen en waar ze naar kijken. Je hebt hieronder de mogelijkheid om cookies uit te zetten.

Privacy policy