Ondernemers retraite Pescara – Italië

Werken aan je bedrijf in de olijfgaard

Kom je er maar niet aan toe: je hebt plannen voor je bedrijf maar je krijgt ze niet uitgewerkt? Je draait wel oke, maar je hebt het idee dat er meer uit te halen valt. Maar wat dan en hoe? Wil je meer zichtbaar worden bij je doelgroep maar je weet niet hoe?

Ga dan van 6 tot en met 11 november met ons mee naar Italië.

Je wordt volledig in de watten gelegd: wij zorgen overal voor. Je hoeft alleen je koffer te pakken en je laptop mee te nemen. We zorgen voor vervoer van en naar de ontzettend luxe accommodatie, je wordt alle dagen voorzien van heerlijk eten en drinken, je leert je bedrijf stevig(er) neer te zetten en online zichtbaarder te maken. Daarnaast organiseren we elke dag een workshop waar je aan mee kunt doen. En ondanks dit volle programma heb jij de tijd om AAN je bedrijf te werken, alleen in alle rust of samen sparren met andere ondernemers.

Het programma

Dinsdag 6 november

rond het middaguur rijden we naar Brussel toe (wij halen je op en brengen je naar het vliegveld daar). We vliegen naar Pescara waar we rond 20.30 uur aankomen. Vanaf het vliegveld rijden we binnen 20 minuten naar onze accommodatie. Daar krijgen we een heerlijke maaltijd, pakken we de koffers uit en kunnen we nog heerlijk op het terras bijkletsen.

Woensdag 7 november

Na het ontbijt (buffet) gaan we in de ochtend aan de slag met het eerste deel van de training. Ik leer je je bedrijf te zien als een huis. Een nieuwe module die ik speciaal voor ondernemers aan het maken ben die willen doorgroeien. Is het fundament stevig genoeg, waar hebben we te maken met lekkende leidingen, te korte heipalen. Is er sprake van een luxe bungalow of een torenflat? Door je bedrijf op deze manier in kaart te brengen krijg je snel zicht op de sterke en zwakke punten in jouw bedrijf én heb je een goed beeld van acties die je kunt ondernemen.

Na de heerlijke Italiaanse lunch gaan we de olijfgaard in. Olijven plukken met zijn allen! Tussen het plukken door krijgen jullie opdrachten die te maken hebben met het ochtend onderdeel. Hoe pluk je de olijven van jouw bedrijf?

In de avond gaan we pizza’s bakken in de houtgestookte steenoven waar 9 pizza’s in passen! Je eigen pizza draaien en maken, dus die pizza gaat heerlijk smaken!

Donderdag 8 november

Salesfunnels, verkooppagina’s, avg, zoekmachineoptimalisatie: hoe trek je je ideale klant naar jouw website toe én hoe krijg je hem of haar zover om actie met je te ondernemen? We nemen een funnel door en gaan aan de slag met het ontwerpen van jouw eigen funnel. De blauwdruk van jouw (online) communicatie-uitingen staat dan als een huis. Het ondernemershuis die je woensdag hebt ontworpen.

Na de lunch kun je verder werken aan je acties, de olijfgaard in om verder te plukken, lekker een duik nemen in het zwembad of naar het strand of Pescara gaan. Even een middagje voor jezelf of met anderen werken of genieten.

’s Avonds wordt de BBQ gepakt en gaan we heerlijk op ons eigen terras het avondeten nuttigen.

Vrijdag 9 november

Je website, het hart van al je communicatie naar en met je klant. Hoe zorg je ervoor dat deze gevonden wordt, dat je teksten verleiden en overtuigen, hoe zit dat met Call To Action knoppen en motiverende teksten, hoe kunnen we Cialdini’s theorie inzetten, etc.

Na de lunch gaan we naar de frantoio. Hier kun je zien hoe de olijven geperst worden.

’s Avonds krijgen we een echte kookworkshop in Italiaanse stijl. Een echte Italiaanse chefkok gaat ons leren koken.

Zaterdag 10 november

Online zichtbaarheid, jezelf neerzetten als ‘brand’. Hoe doe je dat, hoe zet je social media in en hoe ga je ervoor zorgen dat je het ook vol gaat houden als je terug bent in Nederland? We gaan een social media plan(ning) maken en invullen. Dit, in combinatie met het plan van dag 1 en de funnel maakt dat jij een heel concreet plan hebt om mee aan de slag te gaan. Nu, hier in Italië, maar ook in de maanden erna als je weer thuis bent. Je leert tijd in te plannen om continue aan de slag te zijn met jouw bedrijf zonder te prioriteit consequent te verschuiven naar andere zaken.

Na de lunch krijgen we een limoncello workshop. Omdat het maken van limoncello in verschillende fases verloopt, heeft Nathanja al e.e.a. voorbereid. De verschillende fases lopen we allemaal door. En proeven moet natuurlijk! Na afloop heb je je eigen fles limoncello. Heerlijk!! Die gaan we ’s avonds heerlijk nuttigen op ons eigen terras.

Diner: Abruzzo Avond met arrosticini en lokale specialiteiten op eigen terras met uitzicht.

Zondag 11 november

Na het ontbijt pakken we de koffers en gaan we weer richting het vliegveld. Rond het middaguur landen we in Brussel en rijden we weer terug naar huis. Voor lunch en vervoer zorgen wij natuurlijk.

De accommodatie en verzorging

Nathanja van Beem is de eigenaar van Villa Bel Paese (prachtig land): een heerlijke omgeving, boven op een berg met uitzicht op de zee aan de ene kant en de andere kant de bergen. Groen, olijfbomen, een eigen moestuin met verse groenten van het eigen land. Er zijn een tweetal appartementen die zeer luxe, naar Nederlandse maatstaven, zijn ingericht. In totaal zijn er 3 2-persoonskamers en 1 1-persoonskamer. Eventueel kunnen we ook gebruik maken van de kamers in het hotel (5 minuten loopafstand).

We verblijven bij Nathanja met maximaal 6 deelnemers (+ Willeke). Doordat we het klein houden is er veel persoonlijke aandacht, maar is er wel voldoende gelegenheid om te sparren met elkaar.

Bij de prijs zijn alle kosten inbegrepen, met uitzondering van de tickets (deze moet je zelf aanschaffen ivm het persoonsgebonden karakter daarvan) en je reis- en annuleringsverzekering. Tickets kosten op dit moment € 15 en 26 euro is € 41 voor een retourticket (excl. kosten voor koffers).

Kosten zijn op basis van het delen van een 2-persoonskamer. Liever een kamer voor jezelf? Dan komt er een toeslag van € 195 bij. Als alle bedden/kamers vol zitten dan wijken we uit naar het naastgelegen hotel waar ook prima kamers zijn. Ontbijt, lunch en diner is dan wel gewoon in Bel Paese.

Kosten

Kosten € 997– ex btw per persoon (op basis van een 2-persoonskamer).

Bijkomende kosten: ticket (rond de 40-50 euro, afhankelijk hoe snel je deze reserveert), € 195,- als je een eigen kamer wilt hebben.

Inclusief: vervoer van en naar Brussel, vervoer van en naar de accommodatie, ontbijtbuffet, lunch, diner, alle excursies en workshops, ondernemersbegeleiding en training van Willeke.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om mee te gaan naar Italië? Vier hele dagen AAN je bedrijf werken, met begeleiding, het sparren met andere ondernemers, je bedrijf steviger op de kaart zetten in een heerlijke omgeving (verwachte temperatuur rond de 18 graden).

Neem dan geheel vrijblijvend contact op, dan kunnen we je vragen doorspreken: 015-2010466.

Impressie olijfplukken 2017
De 2 appartementen op de begane grond
De 2 appartementen op de begane grond
Eigen terras
Eigen terras
De trainingslocatie
De trainingslocatie
De olijfgaard
De olijfgaard
De tuin
De tuin
Woonkamer
Woonkamer, met de keuken en rechts de slaapkamers
Super de luxe keuken
2-persoonskamer

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen

De 5 meest gemaakte fouten waardoor je geen klanten via je website krijgt.

En hoe jij ze kunt voorkomen!

Krijg jij klanten via je website? Nee? Download dan direct dit e-book met de 5 meest gemaakte fouten én heel veel tips hoe jij ze kunt voorkomen. Heel praktisch en direct (zelf) uit te voeren zonder technische kennis.

De Kluswijzer ontvangen?

Wil je je, na het lezen van mijn e-book, inschrijven voor de Kluswijzer?
Bedankt! Daar word ik oprecht heel erg blij van.
Ik verstuur op onregelmatige tijden meer informatie over allerlei zaken
rondom je website en online marketing.