Lokale vindbaarheid: zet je bedrijf op de kaart!

Lokale vindbaarheid optimaliseren

Heb je een lokaal bedrijf? Dan is het belangrijk dat jij je bedrijf op de kaart zet. Letterlijk en figuurlijk.

Door de enorme opkomst van webwinkels de afgelopen 10 jaar, hebben ‘stenen’ winkels het steeds zwaarder gekregen. De doelgroep koopt steeds vaker online.

Als winkel of lokaal bedrijf wordt het steeds belangrijker om goed gevonden te worden op internet. Ruim de helft van de mensen oriënteert zich eerst online voordat zij naar een winkel gaan. Daarnaast wordt nu al ruim de helft van de zoekopdrachten via een mobiel gedaan. Lokale bedrijven die goed in de Google database staan, zijn beter vindbaar in de lokale zoekresultaten.

Lokale zoekresultaten

Om een zo hoog mogelijke plaats in de lokale zoekresultaten te halen, zijn er diverse instrumenten in te zetten. Deels op de eigen website maar ook voor een  deel los van de website. Mijn Gereedschapskist heeft een eigen lokale vindbaarheid pakket samen gesteld waarbij we lokale ondernemers helpen hoger in de zoekresultaten te komen.

Lokale vindbaarheid pakket

Dit unieke pakket voor lokale ondernemers houdt het volgende in:

  • online marketing plan: we onderzoeken met welke woorden de website gevonden kan worden, wie de concurrentie is en hoe zij gevonden worden, de uniekheid van het bedrijf, inzet social media, etc.
  • website aanpassingen: daar waar nodig en mogelijk optimaliseren we de website voor de lokale vindbaarheid. *
  • toegang tot ons SEO Dashboard waarmee resultaten en verbeterpunten direct inzichtelijk zijn en waarbij linkbuilden makkelijk wordt.
  • SEO optimalisatie gedurende 6 maanden. Hiermee wordt de website regelmatig en consequent onder de aandacht gebracht van Google.

* We passen de huidige website aan daar waar mogelijk. We ontwikkelen binnen de voorwaarden van dit pakket niet een nieuwe website.

Kosten lokaal marketing pakket

De prijs van dit pakket bedraagt € 295,- per maand (excl. btw) voor minimaal 6 maanden.

lokale zoekmachine optimalisatie
lokale zoekmachine optimalisatie

Contact

[contact-form-7 id=”3157″]

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen