Conversie verhogen

Van bezoeker naar klant

Conversie verhogen

Conversie optimalisatie is het omzetten van website bezoekers in klanten.

Veel websites zijn mooi vormgegeven, voorzien van pakkende teksten en heel soms ook nog zoekmachine geoptimaliseerd. Bezoekers vinden de website. En dan blijft het stil. Geen aanvragen, geen telefoon, geen mail. Of in elk geval te weinig.

Herkenbaar? Zo’n 85% van de website eigenaren zegt te weinig tot geen verkopen te hebben via hun website (let op: geen webwinkel). Met andere woorden: een website converteert niet of onvoldoende.

Het brein van de websitebezoeker

conversie optimalisatieHet (oer-)brein van jouw website bezoeker zoekt argumenten om bij jou klant te worden. Het wil gerustgesteld en overtuigd worden, het wil makkelijk de weg vinden op je site en het gevoel hebben dat het niet zonder jouw producten of diensten kan.

Door verbeteringen door te voeren op je website kunnen we de conversie verhogen. Dat wil zeggen dat bezoekers eerder geneigd zijn over te gaan tot actie (contact opnemen, iets downloaden, iets kopen, etc.). Dit doen we door in te spelen op het onderbewuste brein. Overigens zonder je bezoekers te manipuleren!

Meer weten hoe we jouw website beter kunnen later converteren?

Plan hier je afspraak in.

Je naam:

Bedrijfsnaam

E-mail adres

Je website

Waar kan ik je mee helpen:

conversie optimalisatie

Conversie berekening

Aantal bestellingen (of offerte aanvragen of klanten) / aantal bezoekers x 100.

Bijvoorbeeld: je hebt 1.ooo bezoekers per maand en je ontvangt 50 offerte aanvragen. Je offerte formulier heeft dan een conversie percentage van 5%.
50/1000*100 = 5%.

Je kunt zo per pagina, product ed bekijken wat goed converteert.

berekening conversie

Over mij

Mijn Gereedschapskist helpt ondernemers met praktische online marketing en -communicatie. Persoonlijk, betrokken en vakkundig.

Contact

Mijn Gereedschapskist
Hoog16Hoven
Bovendijk 132
3045 PC Rotterdam

Telefoon: 015-2010466
Gsm: 06-19635283
Email: mail