Online marketing advies

Online strategie en advies: van plan → plannning → uitvoering

 Een vindbare website.
  Altijd hoog in de resultaten van zoekmachines.
 Geoptimaliseerde teksten.
 Een herkenbare branding.
 Veel volgers op Facebook, LinkedIn of andere social media kanalen.
 En dus veel klanten die je bedrijf weten te vinden via internet.

Dat zijn zaken die elke ondernemer wil. En sommige ondernemers ervaren het ook daadwerkelijk: die halen een groot deel van hun omzet uit hun online activiteiten (waarvan sommige zelfs 100%!!).

 

Hoe kan ik je ondersteunen?

communicatiestrategie

Een praktisch plan

Bedrijven die goed online vindbaar en zichtbaar zijn hebben één ding gemeen: ze werken vanuit een plan. Een plan dat beschrijft wie de doelgroep is, wat de doelstellingen zijn, welke online marketing kanalen ingezet worden, wat goede zoekwoorden zijn, welke social media ingezet gaat worden en op welke manier. Wie wat gaat doen, wanneer en op welke manier.

Ik kan hierbij helpen. Als projectmanager, ondernemer en online marketeer weet ik wat een bedrijf nodig heeft voor meer online zichtbaarheid. Mijn plannen zijn praktisch van aard, geen dikke boekwerken, en tot stand gekomen mét alle betrokken partijen/medewerkers.

Heeft jouw bedrijf ook een plan nodig om vanuit te werken aan de online zichtbaarheid? Bel me dan vooral op voor een afspraak: 015-2010466 of stuur een mail.

Direct een afspraak maken?

Online vragen of onduidelijkheden? Mail of bel Willeke!

mail

015-2010466

‘Neuzen richten’ workshop

Is er binnen het bedrijf sprake van weerstand of onbekendheid op online marketing en -communicatie gebied? Mijn ervaring is door het organiseren van een interactieve workshop alle betrokkenen ook daadwerkelijk betrokken raken. Ik faciliteer workshops voor 2 tot 20 personen. Doel: neuzen richten, besluiten nemen, kennis en ervaring delen, meer informatie geven en krijgen.

Geïnteresseerd in een workshop voor je bedrijf? Bel me dan vooral op voor een afspraak: 015-2010466 of stuur een mail.

Coördinatie en aansturen van werkzaamheden

Ik ben inzetbaar voor het laten ontwikkelen van een nieuwe website, het inrichten van social media, de implementatie van een nieuw CMS of voor andere online activiteiten. Hierbij kan ik gebruik maken van mijn zeer uitgebreide netwerk van website bouwers, online en offline marketeers, tekstschrijvers, SEO en SEA specialisten, foto- en videografen, etc. De zaak blijft doordraaien, het kost weinig tot geen interne capaciteit en doelstellingen worden gehaald.

Geïnteresseerd in (extra) online marketing ondersteuning? Bel me dan vooral op voor een afspraak: 015-2010466 of stuur een mail.

Over mij

Mijn Gereedschapskist helpt ondernemers met praktische online marketing en -communicatie. Persoonlijk, betrokken en vakkundig.

Schrijf je in voor de Kluswijzer

Contact

Mijn Gereedschapskist
Hoog16Hoven
Bovendijk 132
3045 PC Rotterdam

Telefoon: 015-2010466
Gsm: 06-19635283
Email: mail