Online marketing advies

“Ik wil meer online zichtbaarheid, maar waar begin ik?”

Bij het begin!

Wil je:

 een vindbare website
 altijd hoog in de resultaten van zoekmachines
 veel volgers op Facebook, LinkedIn of andere social media kanalen
 klanten die je bedrijf weten te vinden via internet?

Heel veel (de meeste?) ondernemers willen dat. Maar er is zo veel mogelijk om in te zetten, wat zet je in en waar begin je?

Ik start altijd met een plan. Zo maar wat doen op internet heeft namelijk totaal geen zin. Het kost dan veel geld en tijd, en als het niets oplevert raak je ontmoedigd en dan stoppen ook de meeste ondernemers.

communicatiestrategie

Aan de rol met Willeke!

Ik heb een eigen methodiek ontwikkeld waarmee we binnen een aantal uur heel veel ideeën, wensen, dromen en plannen heel concreet kunnen maken. Een brainstorm sessie met alle betrokkenen om de blauwdruk van de online communicatie activiteiten te maken.

Deze ‘aan de rol met Willeke’ sessie levert een stappenplan op: welke (online) middelen kun je als bedrijf inzetten om de vindbaarheid te vergroten, om zichtbaarder te worden bij nieuwe klanten, om je bedrijf eenduidig naar buiten te presenteren. Het stappenplan geeft een overzicht van in te zetten middelen, op welke wijze deze ingezet kunnen worden, wat daarvoor nog gedaan moet worden en wat de kosten zijn als deze worden uitbesteed (bij de partners waar ik mee samenwerk). Het is een praktisch plan waarmee een bedrijf,  eventueel met mijn hulp, direct mee aan de slag kan gaan.

Direct een afspraak maken?

Online vragen of onduidelijkheden? Mail of bel Willeke!

mail

015-2010466

Werkwijze

We starten met een kennismaking waarbij we inventariseren welke vraag en wens er ligt vanuit het bedrijf. We bepalen dan ook wie er vanuit het bedrijf aanwezig moeten zijn bij de ‘aan de rol’ bijeenkomst (van directie tot en met de uitvoerders en iedereen die in principe klantcontact heeft). Indien nodig kunnen we de sessie ook in twee delen doen: een strategie sessie en een meer operationele brainstorm.

De brainstorm duurt een dagdeel, het stappenplan wordt daarna door mij opgeleverd en voorzien van een persoonlijk advies en uitleg.

De werkzaamheden die in het plan staan beschreven kan ik daarna desgewenst coördineren, ik open graag met netwerk van specialisten waar ik mee samen werk. Ook het begeleiden en coachen van de (interne) medewerkers om bijvoorbeeld aan de slag te gaan met de website, social media en nieuwsbrieven doe ik met veel plezier. Eenmalig of wanneer daar behoefte aan is. Ik bouw graag langdurige relaties op met mijn klanten als de online marketing partner.

Geïnteresseerd om ook aan de slag te gaan met online zichtbaarheid en vindbaarheid, maar geen idee waar te beginnen?  Neem dan nu contact met me op: 015-2010466 en dan gaan we hopelijk snel aan de rol!

Investering

Investering voor een ‘aan de rol sessie’ inclusief uitgebreid online marketing plan:

  • zelfstandig ondernemers: € 795,– ex btw
  • MKB ondernemers: € 1.250,– ex btw
communicatiestrategie

Over mij

Mijn Gereedschapskist helpt ondernemers met praktische online marketing en -communicatie. Persoonlijk, betrokken en vakkundig.

Contact

Mijn Gereedschapskist
Hoog16Hoven
Bovendijk 132
3045 PC Rotterdam

Telefoon: 015-2010466
Gsm: 06-19635283
Email: mail