Praktische business coach

voor wie van een no-nonsense aanpak houdt!

Online marketing en business coach

Je hebt plannen, ideeën, dromen en ambities. Hoe ga je die realiseren? Hoe hou je je aandacht erbij en laat je je niet afleiden? Lig je op schema of heb je überhaupt geen schema of plan?

Willeke is de online marketing / business coach van Mijn Gereedschapskist. Ze zet haar praktische kennis en kunde als projectmanager, ondernemer en online marketeer in voor het laten groeien van ondernemers en bedrijven. Een coach die meedenkt én meedoet.

Weerstand tegen coachen

“Ik heb heel lang een weerstand gehad tegen de term ‘coach’. Dit had te maken met mijn beeld van coachen: de klant zelf de oplossing laten vinden en vooral aanmoedigen maar niets zelf doen. En zo zit ik niet in elkaar. Ik ben veel te praktisch, meer van mouwen opstropen en samen kijken naar de oplossing, samen een plan maken, samen aan de slag. Daarbij deel ik graag een schop uit als dit nodig is maar ik moedig ook aan, bied ik een schouder, denk ik mee en geef ik gevraagde én ongevraagde adviezen.

Ondanks mijn eigen weerstand tegen die naam, kreeg ik de afgelopen 5 jaar steeds meer de vraag van klanten om ze te coachen. Ik werd business coach genoemd door klanten. En dus ben ik overstag gegaan en bied ik ook coaching actief aan. Omdat ik het gewoon veel te fijn vind om ondernemers op weg te helpen met mijn praktisch adviezen en steun. Wat maakt het dan uit wat voor naam je eraan hangt, als je doet wat je leuk vindt én klanten er blij mee zijn!”.

Aanpak

Coaching is maatwerk voor mij, omdat elke ondernemer nou eenmaal andere vraagstukken, uitdagingen en belemmeringen heeft. Daarom werk ik graag 1op1 met mensen of in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

Individuele coaching

We spreken van tevoren duidelijke doelen af: wat wil jij bereiken met ons coachingstraject, wat verwacht je van mij en waar wil je hulp bij. Ik wil minimaal 4 keer gedurende 1,5 uur met je afspreken voor het beste resultaat. Afspreken kan bij mij in Rotterdam 16Hoven of online via een privé online-kamer.

Onderwerpen die we o.a. kunnen behandelen:

 • gestructureerd aan de slag: van chaos naar overzicht en een plan
 • jouw uniekheid: wat heb jij jouw (ideale) klant te bieden
 • blokkades en uitdagingen
 • hoe ga je jezelf cq jouw bedrijf in de markt zetten (het Communicatiehuis)
 • volhouden, doorpakken, focus: hoe hou je het vol en hoe kan ik je daarbij helpen
 • groeien: obstakels, efficiënt inrichten van je bedrijf om groei mogelijk te maken, uitbesteden en samenwerken

Als je door mij gecoacht wilt worden, vul dan onderstaand formulier in. Ik zorg dat er een afspraak gemaakt wordt (telefonisch of online) zodat we allebei kunnen kijken of we een goede match zijn.

Groepscoaching

Ik coach je in een groepje met maximaal 5 andere ondernemers. Zo is er veel persoonlijke aandacht maar ook de input van andere ondernemers kan je weer verder op weg helpen. We spreken gedurende een half jaar 1x per maand af bij mij op locatie en verder hebben we tussentijds online contact (1op1 en via een groepsbijeenkomst).

Onderwerpen die in elk geval aan de orde komen zijn:

 • jouw ondernemersplan: wat wil je bereiken
 • jouw uniekheid: wat heb jij jouw (ideale) klant te bieden
 • blokkades en uitdagingen (vaak via 1op1 sessies)
 • hoe ga je jezelf cq jouw bedrijf in de markt zetten (het Communicatiehuis)
 • volhouden, doorpakken, focus: hoe hou je het vol en hoe kunnen we je daarbij helpen
 • groeien: obstakels, efficiënt inrichten van je bedrijf om groei mogelijk te maken, uitbesteden en samenwerken

Verder bied ik veel maatwerk, dus is er behoefte vanuit de groep om een bepaald thema aan te pakken, dan is daar ruimte voor.

Heb je interesse in een coachingstraject? Vul dan onderstaand formulier in. Ik zorg dat er een afspraak gemaakt wordt (telefonisch of online) zodat we allebei kunnen kijken of we een goede match zijn.

Intake coaching

Intake formulier coaching

Deze website gebruikt cookies voor statistische informatie en marketing doeleinden. AccepterenMeer lezen